Zondag 17.12.2017    16:32

home

design
faq
afspraak

hosting
faq
bestellen

domains
faq
bestellen

support

visie
over o2w
Webdesign

Voor de KMO of organisatie die zijn eerste stappen op het net wil zetten, of zijn aanwezigheid op het web wil professionaliseren, lijkt het soms een onbegonnen taak om doorheen de bomen het bos nog te kunnen zien.

Het wereldje van de webdesigners lijkt als het ware opgedeeld tussen de obligate huis-tuin-en-keukenprogrammeurs met overroepen realisaties enerzijds, en de protserig ogende firma's met astronomische facturen anderzijds. Voor de doorsnee zaakvoerder die lukraak een website bestelt, is de verhouding tussen het geleverde eindproduct en het definitieve kostenplaatje vaak ontnuchterend.


Maar het hoeft niet altijd zo te zijn. Bij One2Web slaan we u niet om de oren met allerlei buzz-words of zelfverzonnen drieletterige afkortingen, noch met overdreven positieve prospectussen waarin u fenomenale bezoekersaantallen worden voorgespiegeld, vergezeld van een onbetaalbaar bestek. Daarentegen gaan we samen met u op zoek naar de doelstellingen en de mogelijkheden van uw project, zonder rookgordijnen. We peilen naar de verwachtingen, gaan na wat de technische mogelijkheden zijn, en verzoenen die in een overzichtelijke symbiose, ondersteund door een vlotte dienstverlening, professioneel advies en duidelijke afspraken.


Zowel vorm als inhoud van uw website krijgen onze volledige aandacht. Stijl, professionalisme en innovatief programmeerwerk zijn de sleutelwoorden van dit creatieve proces. Geen vooraf ingeblikte website zoals er dertien in een dozijn gaan, maar volledig met de hand gecodeerd. Niet het gemak van de ontwerper is belangrijk, wel dat van de klant en de bezoekers van zijn website. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Bij One2Web implementeren we met plezier allerhande geavanceerde tools, op maat geschreven interactieve web-applicaties, dynamische site-inhoud, gesofistikeerde shopping carts en handige snufjes in uw project, zonder daarbij de toegankelijkheid te compromitteren of van overdaad de norm te maken. En uiteraard kan uw website bekeken worden met alle browsers, versies en schermresoluties. Onze expertise staat volledig ten dienste van uw project, hoe moeilijk de implementatie van uw droomsite op het eerste zicht misschien lijkt. U leest er beslist ook graag eens onze visie op na.


En er is zelfs meer. Via een volledig op maat geschreven web-applicatie kunt u de belangrijke delen van uw website zoals productfiches, persmededelingen of vraagbaken on-line en in real-time zelf aanpassen, zo vaak u maar wilt, en precies op de gebruiksvriendelijke manier zoals u dat zelf bepaalt. Volledig beveiligd en zonder speciale software te installeren, en te gebruiken van waar ook ter wereld, op gelijk welk moment. Wat u meteen handenvol geld aan onderhoudskosten, veel tijd en een hoop kopzorgen bespaart. Via uw desktop-computer, laptop of PDA met GSM- of GPRS-verbinding, of vanuit een cybercafé in Bangkok: uw e-commerce wordt echt mobiel. U leest er alles over in de rubriek over onze exclusieve, op maat gemaakte onderhoudsmodule.


Wenst u nadien nog ingrijpende herwerkingen of aanvullingen die buiten het bestek van de onderhoudsmodule vallen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo vaak of zo weinig u maar wilt, en telkens met een afzonderlijk bestek.

Voor kleine wijzigingen rekenen we doorgaans zelfs niks aan: dat is in de service inbegrepen. Het staat u vrij om na afwerking van het project zelf aan uw website te sleutelen, er derden voor in te schakelen, of opnieuw op ons een beroep te doen. Zo bent u aan niets of niemand gebonden.


Kort samengevat gaan we bij One2Web als volgt tewerk om uw website te ontwerpen:

  1. We hebben samen met u een vrijblijvend gesprek over de wensen en mogelijkheden van uw project.
  2. Er wordt een gedetailleerd bestek opgemaakt, dat naar believen kan worden bijgestuurd.
  3. Eénmaal we het eens zijn geworden over het bestek, worden de contracten ondertekend. Het project gaat dan van start.
  4. Tijdens de verscheidene fasen van het ontwerp kan u de vooruitgang op de voet volgen en waar nodig bijsturen. Uzelf of uw medewerkers worden actief betrokken bij het creatieve proces.
  5. Pas wanneer alles naar uw wens is, wordt het project voltooid en gelanceerd. Wij staan u met raad en daad bij om uw gloednieuwe website op Internet te introduceren en te promoten.
  6. We komen een laatste keer bij u langs om u wegwijs te maken in het gebruik van de onderhoudsmodule, om kort nadien een tevreden klant te verlaten.

Nog aan het twijfelen? Vraag het ons even: we helderen een onduidelijkheid graag op. De antwoorden op veel van uw detailvragen vindt u wellicht terug in onze Knowledge Base.

Verneem meer over onze visie, ontdek wat ons nu zo bijzonder maakt, of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


contact    copyright    privacy    aup    disclaimer