Zondag 17.12.2017    16:36

home

design
faq
afspraak

hosting
faq
bestellen

domains
faq
bestellen

support

visie
over o2w
Over One2Web

One2Web is een dynamisch internetbedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en plaatsen van op maat gemaakte websites. Sinds 1992 volgen wij de internetrevolutie op de voet, en sinds 2000 stellen wij onze kennis volledig ten dienste van onze klanten. Wij richten ons voornamelijk op KMO's, maar particulieren, verenigingen en grotere bedrijven zijn uiteraard ook welkom.

Bij het ontwerpen van uw website gaan we bijzonder zorgvuldig tewerk. Iedere website, groot of klein, krijgt onze volledige aandacht. Technisch vernuft, stijlvolle grafische inkleding en aandacht voor detail zijn hierbij onze leidraad. Onze visie van een succesvolle website is gestoeld op onze jarenlange ervaring, gezond verstand en gevoel voor verfijning.

Bovendien bieden we u iets dat vrijwel uniek is op de markt: een volledig op maat gemaakte onderhoudsmodule, die u in staat stelt om op de meest gebruiksvriendelijke manier zelf uw website te onderhouden, van op gelijk welke computer ter wereld. Deze benadering maakt uw project iets duurder in het begin, maar bespaart u nadien handenvol geld.

Ook wat de hosting van uw - eventueel reeds bestaande - website betreft, is professionalisme ons kenmerk. De plaatsing van uw site gebeurt enkel met behulp van uiterst betrouwbare technologie, ondersteund door een vlotte support. Wij verkiezen performantie en betrouwbaarheid boven snelle winsten en ontevreden klanten.

Kortom: indien u de buik vol hebt van webdesigners die standaardsites aan de lopende band maken en van hostingfirma's die enorme bedragen aanrekenen voor het weinige wat zij bieden, dan zal One2Web voor u een openbaring zijn. Ieder project zien we als een nieuwe uitdaging, iedere klant als een mogelijkheid om zijn wensen en verwachtingen te overtreffen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak om uw website te ontwerpen of plaats een bestelling voor een hosting-account en overtuig uzelf van onze troeven en onze bekwaamheid.


contact    copyright    privacy    aup    disclaimer