Zondag 17.12.2017    16:32

home

design
faq
afspraak

hosting
faq
bestellen

domains
faq
bestellen

support

visie
over o2w
Technologie

Om voor de klanten een optimale dienstverlening te garanderen, kozen we bij One2Web voor performantie en betrouwbaarheid. Daar waar veel hostingproviders een goedkope oplossing verkiezen zoals Red Hat Linux en PC's op Intel-basis, opteerden we bij One2Web resoluut voor krachtige servers van Sun Microsystems, net zoals veel overheidsinstellingen, grote bedrijven en universiteiten. Het is voor de klant steeds een geruststelling om te weten dat zijn website draait op dezelfde superieure hardware die bijvoorbeeld Amazon.com, Sony, Pioneer en Reuters gebruiken.

Al onze servers zijn Sun Enterprise 250 Servers, uitgerust met dubbele 300Mhz UltraSparc II processoren met elk 2Mb cache en 2048Mb ECC RAM, van stroom voorzien door een dubbele voeding. Voor de opslagcapaciteit worden 10.000rpm UltraSCSI harddisks in RAID-5 configuratie gebruikt. Alle kritieke componenten zijn ontdubbeld en hot-swappable, zodat bij het falen van een processor, een voeding, een geheugenmodule of een harddisk, deze kunnen vervangen worden zonder dat er data verloren gaat of de server moet worden stilgelegd of heropgestart.

Al onze servers gebruiken Solaris 7, het eerste 64-bits besturingssysteem van Sun Microsystems. Solaris 7 is een uiterst stabiele en betrouwbare Unix-implementatie die ideaal is voor webhosting en zelfs onder de moeilijkste omstandigheden vlekkeloos blijft draaien. Vandaag de dag is Solaris de leidende Unix-omgeving wanneer het op beschikbaarheid, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid aankomt. Solaris werd van bij het begin ontworpen met het internet in het achterhoofd. TCP/IP, het centrale internet-protocol, zit al sinds meer dan 15 jaar vervat in de kern van het besturingssysteem. Door zijn ontwerp dat door de jaren heen werd getest - een kleine, stabiele kern, modulaire en uitbreidbare componenten, en duidelijke interfaces - kan Solaris superieure stabiliteit en betrouwbaarheid garanderen voor alle toepassingen die business-critical zijn.

Als webserver-software wordt Apache 1.3.3 gebruikt, een performante en flexibele oplossing die marktleider is in zijn gebied. Hierdoor bent u verzekerd van een vlotte bereikbaarheid van uw website, alsook van een aantal krachtige hulpmiddelen bij de bouw en het onderhoud ervan. Apache software wordt door meer webservers gebruikt dan om het eender welke andere concurrerende software.

Qua connectiviteit en snelheid hoeven onze webhosting-accounts zeker niet onder te doen voor de andere providers. Onze servers zijn via vijf DS-3 lijnen (van elk 45 Mbit/s) verbonden met vijf grote backbones van Tier-1 providers (UUNET, Savvis, GlobalCrossing, Sprint en AmeriTech) met een totale geconsolideerde bandbreedte van 225 Mbit/s, zodat uw site van waar ook ter wereld bliksemsnel wordt ingeladen. In de nabije toekomst wordt deze bandbreedte nog minstens verdubbeld. De dubbele interne OC-12 SONET glasvezelringen garanderen een optimale redundantie. De Cisco 7206VXR gateway router ontvangt de traffiek van de Cisco 3508 Gigabit switches, die op hun beurt de data van de Cisco 3524 Fast Ethernet switches samenvoegen vanuit de Sun Enterprise 250 servers. Alle netwerktraffiek, zowel intern als extern, wordt constant gemonitord om een optimale performantie te garanderen.

Van alle servers wordt dagelijks een backup gemaakt met een Sun StorEdge L100 tape backup-systeem. Voor optimale bescherming in geval van een catastrofe, wordt gebruik gemaakt van een off-site data-archief. Bovendien worden de webservers in geval van stroomuitval gevoed vanuit een UPS-noodvoeding en een dieselgenerator. Alle systemen worden 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in de gaten gehouden en in geval van problemen wordt de systeembeheerder onmiddellijk gealarmeerd, als het probleem ten minste nog niet automatisch werd verholpen.

Het weze duidelijk dat we bij One2Web performantie en betrouwbaarheid verkiezen boven snelle winsten en ontevreden klanten. Het is onze blijvende betrachting om uw wensen en verwachtingen steeds te overtreffen en uw vertrouwen dag na dag te verdienen.

Bekijk gerust even de vele mogelijkheden van onze Standard Hosting en Pro Hosting accounts of plaats meteen uw bestelling en overtuig uzelf van onze troeven en onze bekwaamheid.


contact    copyright    privacy    aup    disclaimer