Zondag 17.12.2017    16:38

home

design
faq
afspraak

hosting
faq
bestellen

domains
faq
bestellen

support

visie
over o2w
Webdomains

Een eigen domeinnaam is een essentiële voorwaarde voor een professionele uitstraling op het web. Uw aanwezigheid op internet hangt voor een groot stuk af van zichtbaarheid en herkenbaarheid. En wat is er herkenbaarder in het adres van uw website dan de naam van uw eigen organisatie?


Professionele uitstraling

U werd wellicht reeds vaker geconfronteerd met ellenlange en onuitspreekbare, makkelijk fout te tikken URLs. Vanaf slechts 15 € per jaar, inclusief BTW, registreert en beheert One2Web voor u de domeinnaam van uw keuze, eindigend op .com, .net, .org of .be. Zolang hij niet langer is dan 63 karakters (letters, cijfers en koppelteken) en nog beschikbaar is, is er geen enkele beperking. Zo kan bijvoorbeeld www.uwbedrijf.be of www.mijnvzw.org vanaf vandaag uw nieuwe virtuele identiteit worden.


Officiële garanties

One2Web is officieel registratie-agent voor DNS-BE, de autoriteit die de .be-domeinnamen toekent, en tevens voor OpenSRS, de autoriteit die domeinnamen toekent met de extensies .com, .net en .org. Zo bent u er zeker van dat het beheer van uw domeinnamen in goede handen is.

         

Indien u ook een webhosting-account bij One2Web huurt, dan kan u makkelijk meerdere domeinnamen naar éénzelfde website laten wijzen. Deze domain pointers zorgen voor extra trafiek: zo kan u naast www.mijnbedrijf.be ook bezoekers krijgen via www.mijnbedrijf.com of www.besteprijzen.be, of bij een wijziging van bedrijfsnaam ervoor zorgen dat u geen bezoekers misloopt.


Exclusief Domain Center

Domain Center En er is meer. One2Web biedt u gratis een exclusief Domain Center aan, van waaruit u op een comfortabele manier uw domeinnamen kunt beheren, wijzigen, bijbestellen alsook facturen opvragen en afdrukken. U leest er alles over in de rubriek over ons exclusief Domain Center.

Ook voor de overname van uw bestaande domeinnamen bent u bij One2Web aan het juiste adres. Indien de prijs of de service van uw huidige registratie-agent tegenvalt, dan kunt u op eenvoudige wijze uw domeinnamen door One2Web laten overnemen en vanaf dan bij ons huren. Kruis gewoon de optie "Overname" aan op het bestelformulier en wij doen de rest.


Uw eigen identiteit nu

Aangezien er wereldwijd tienduizenden domeinnamen per dag worden aangevraagd, is het belangrijk dat u nu uw domeinnaam registreert, vooraleer iemand anders hem wegkaapt. Bestel nu de domeinnaam van uw keuze en stel uw toekomstige identiteit op het web veilig. Het huren van een domeinnaam bij One2Web verbindt u verder tot niets. U kan uw domeinnaam ofwel samen met een webhosting-account bestellen, ofwel de domeinnaam afzonderlijk bestellen en hem later koppelen met een webhosting-account bij One2Web of een andere provider.


De voordelen op een rijtje

Kort samengevat geeft een domeinnaam bij One2Web u de volgende voordelen:

  1. Professionele uitstraling: Uw on-line identiteit zoals www.uwbedrijf.be wordt gewaarborgd voor slechts 15 € per jaar, inclusief BTW.
  2. Officiële garanties: Uw domeinnaam wordt rechtstreeks geregistreerd bij de relevante autoriteit, zonder tussenpersonen.
  3. Exclusiviteit: U krijgt gratis toegang tot het Domain Center van One2Web voor maximaal gebruiksgemak.
  4. Veiligheid: De geavanceerde beveiliging zorgt ervoor dat enkel u uw domeinnamen kunt aanpassen.
  5. Vrijheid: U bent nergens aan gebonden. U gebruikt uw domeinnamen met de diensten en providers die u zelf wilt.

Nog aan het twijfelen? Vraag het ons even: we helderen een onduidelijkheid graag op. De antwoorden op veel van uw detailvragen vindt u wellicht terug in onze Knowledge Base.

Dienst.be.com/net/org
Registratie 15 €15 €
Transfer 15 €15 €
Trade 15 €15 €
Hernieuwing 15 €15 €
Reactivatie uit quarantaine 30 €n.v.t.
Transfer uit quarantaine 60 €n.v.t.

Verneem meer over ons exclusief Domain Center, neem de FAQ door of bestel meteen uw domeinnaam en overtuig uzelf van onze troeven en onze bekwaamheid:

Domein: www.   

contact    copyright    privacy    aup    disclaimer