Zondag 17.12.2017    16:33

home

design
faq
afspraak

hosting
faq
bestellen

domains
faq
bestellen

support

visie
over o2w
Domain Center

Bovenop een vlotte service, een solide ondersteuning en een zachte prijs, biedt One2Web u iets dat vrijwel uniek is op de binnenlandse markt: een exclusief Domain Center van waaruit u op een comfortabele manier uw domeinnamen kunt beheren.


Glashelder beheer

Vaak heerst er een waas van ondoorzichtigheid rond de registratie van een domeinnaam. Wie is de officiële houder? Wanneer dient de domeinnaam hernieuwd te worden? Naar waar worden de e-mails gestuurd? Is mijn persoonlijke informatie wel up-to-date? Zal de correcte informatie gebruikt worden voor de facturatie? Zijn de juiste naamservers ingevuld?

Het One2Web Domain Center neemt al die kopzorgen weg en zorgt voor een glashelder beheer van al uw domeinnamen, zonder meerprijs. Deze extra gemoedsrust laat u toe om u te concentreren op de zaken die écht belangrijk zijn voor uw aanwezigheid op het net.


Vlotte dienstverlening

Vaak is bij het veranderen van webhosting-provider het aanpassen van de technische gegevens van een domeinnaam een ware nachtmerrie, enkel weggelegd voor onderlegde systeembeheerders. Door One2Web's oordeelkundige keuze van domeinnaam-autoriteiten en de vlotte dienstverlening via het Domain Center, behoren deze zorgen definitief tot het verleden.

Vragen, problemen of suggesties worden vlot behandeld via Domain Support. Want bij One2Web zijn we ons meer dan bewust van het belang van een solide technische ondersteuning.


Exclusief comfort

Maar dat is lang niet alles. Via het Domain Center kunt u in alle comfort de facturen van uw domeinnamen opvragen, nakijken en afdrukken. Geen gedoe meer met opgestuurde facturen die zoek raken, en u hebt steeds een volledig overzicht van al uw betalingen ter beschikking.

U kan ook makkelijk domeinnamen bijbestellen, om te gebruiken als hoofddomeinnaam voor een webhosting-account, als domain pointer of als reservatie voor later gebruik.


Extra veiligheid

Deze exclusieve tool zorgt tevens voor een extra beveiligingslaag. De geavanceerde SSL- en TLS-encryptie zorgt ervoor dat de volledige verbinding tussen uw browser en onze server versleuteld wordt, zodat wachtwoorden en de gegevensoverdracht niet kunnen worden afgeluisterd. Zo kan niemand anders dan uzelf wijzigingen aanbrengen aan uw domeinnamen of uw facturen inkijken.

Zolang u uw wachtwoord geheim houdt, hoeft u dus niks te vrezen. Onze systemen worden bovendien regelmatig minutieus nagekeken op mogelijke veiligheidslekken en zwakke plekken. Zelfs iemand die vertrouwd zou zijn met de interne keuken van One2Web, kan zonder het wachtwoord uw Domain Center niet binnen.


Kort samengevat laat het One2Web Domain Center u toe om:

  1. De officiële registratie-informatie en hernieuwingsdatum van uw domeinnaam na te kijken.
  2. In alle veiligheid wijzigingen aan de contactpersonen en de technische instellingen van de domeinnaam aan te vragen.
  3. Technische ondersteuning te verkrijgen voor het beheer en de wijziging van uw domeinnamen.
  4. Vlot bijkomende domeinnamen te bestellen.
  5. Alle facturen on-line op te vragen en af te drukken.

Nog aan het twijfelen? Vraag het ons even: we helderen een onduidelijkheid graag op. De antwoorden op veel van uw detailvragen vindt u wellicht terug in onze Knowledge Base.

Verneem meer over onze domeinnamen, neem de FAQ door of bestel meteen uw domeinnaam en overtuig uzelf van onze troeven en onze bekwaamheid:

Domein: www.   

contact    copyright    privacy    aup    disclaimer