Zondag 17.12.2017    16:33

home

design
faq
afspraak

hosting
faq
bestellen

domains
faq
bestellen

support

visie
over o2w
Exclusieve onderhoudsmodule

Bovenop een gesofistikeerd webdesign biedt One2Web u een extra mogelijkheid die vrijwel uniek is op de binnenlandse markt: een exclusieve, volledig op maat geschreven onderhoudsmodule voor uw website.

Snel, efficiënt en kostenbesparend vormt deze web-applicatie het koninginnestuk op een One2Web-site. En uiteraard worden veiligheid, compatibiliteit en mobiliteit niet uit het oog verloren.


Wat de argeloze bezoeker van een One2Web-site ziet, is veelal maar het halve verhaal. Achter onze websites schuilt - indien de klant daarvoor opteerde - een geavanceerde onderhoudsmodule die hem toelaat om zijn website makkelijk up-to-date te houden.

Wenst u uw medewerkers uw persberichten on-line te laten toevoegen, die in real-time worden gepubliceerd en gesorteerd op uw website? Of productfiches onderweg snel even aanpassen vanop uw laptop, terwijl alle omrekeningen en administratieve aanpassingen volautomatisch gebeuren? Of een heuse database-driven website, waar iedere pagina in real-time wordt aangemaakt en op maat aan de bezoeker wordt aangeboden? U zegt het maar: quasi alles wat kan geprogrammeerd worden, kan in uw onderhoudsmodule worden geïntegreerd.


Dit volledig op maat geschreven onderhoudsprogramma is veel meer dan een simpele "Weblog" of andere gratis tool die in functionaliteit steeds sterk beperkt is. Geen on-line programmaatje dat dan omschreven wordt als "Site Builder", maar een heuse web-driven applicatie die volledig volgens uw specificaties met de hand wordt geprogrammeerd. De gepersonaliseerde afhandeling zorgt er meteen voor dat er een einde komt aan het zich ergeren aan programmatuur die net niet datgene doet wat men ervan verwachtte.

Bij One2Web gaan we graag een stapje verder. De onderhoudsmodule sluit naadloos aan bij de doorgedreven automatisatie van uw publieke website, zodat zowel de interne als de externe administratie van uw website tot een minimum wordt herleid. Automatische dagelijkse backups van uw productfiches? Met PGP versleutelde statusrapporten van het gebruik van de onderhoudsmodule? U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het integreren.


Het spreekt voor zich dat u met deze exclusiviteit veel tijd wint: geen telefoontjes, faxen of e-mails meer om uw site up-to-date te houden; geen eindeloos wachten tot de webgoeroe tijd voor u heeft. En geen tijdrovende handelingen met ingewikkelde software: het absolute minimum aan muisklikken volstaat.

Omdat u de belangrijke gedeelten van uw website zelf kunt aanpassen, betaalt u bovendien geen onderhoudskosten meer. En dat bespaart u letterlijk handenvol geld. Anderen rekenen soms jaarlijks meer aan onderhoudskosten aan dan de kostprijs van de oorspronkelijke website.

En aangezien u rechtstreekse toegang hebt tot de gegevens op uw website, wordt de kans op fouten en misverstanden tot een minimum herleid. Uw gemoedsrust zal er ook op verbeteren: er zijn geen derden meer waarop u steeds opnieuw beroep hoeft te doen, en geen software te installeren. Vanop gelijk welke computer met internetaansluiting kunt u met het grootste gebruiksgemak uw website up-to-date houden, op gelijk welk ogenblik van de dag of de nacht, van waar ook ter wereld.


De doorgedreven beveiliging maakt inbraak quasi onmogelijk. De geavanceerde SSL- en TLS-encryptie zorgt ervoor dat de volledige verbinding tussen uw browser en onze server versleuteld wordt, zodat wachtwoorden en de gegevensoverdracht niet kunnen worden afgeluisterd.

Zolang u uw wachtwoord geheim houdt, hoeft u niks te vrezen. De software wordt bovendien voor lancering minutieus nagekeken op mogelijke veiligheidslekken en zwakke plekken. Zelfs iemand die vertrouwd zou zijn met de interne keuken van uw website, kan zonder het wachtwoord uw onderhoudsmodule niet besturen.


Kort samengevat zijn dit de voordelen van een op maat geschreven One2Web-onderhoudsmodule:

  1. U spaart tijd uit: niet meer wachten op anderen, geen nodeloze telefoontjes of het leren gebruiken van ingewikkelde software.
  2. U spaart geld uit: geen onderhoudskosten meer.
  3. U vermijdt fouten: rechtstreekse toegang betekent totale controle en geen misverstanden.
  4. Gebruiksgemak: met enkele muisklikken is uw site weer up-to-date.
  5. Mobiliteit en flexibiliteit: u kan uw onderhoudsmodule van waar ook ter wereld gebruiken, op om het eender welk moment.
  6. Veiligheid: toegangsbeveiliging, encryptie en degelijk nagekeken programmeerwerk houden potentiële inbrekers op een afstand.
  7. Geen kopzorgen: de afwezigheid van tussenpersonen in het proces zorgt voor de beste zekerheid. Wat u zelf doet, doet u immers beter.

Nog aan het twijfelen? Vraag het ons even: we helderen een onduidelijkheid graag op. De antwoorden op veel van uw detailvragen vindt u wellicht terug in onze Knowledge Base.

Verneem meer over onze visie, lees meer over onze werkwijze, of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


contact    copyright    privacy    aup    disclaimer